Modellen gezocht!

in
MOW Mag

Ons departement is continu op zoek naar Experten in Beweging. Om die nieuwe collega’s aan te trekken, maken we in 2021 werk van onze arbeidsmarktcommunicatie. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Om de juiste nieuwe profielen aan te trekken, willen we ook tonen wie bij ons departement aan de slag is en hoe het is om bij ons te werken. Daarvoor organiseren we begin volgend jaar fotoshoots waar collega’s aan kunnen deelnemen. Die foto’s willen we gebruiken om onze arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger niveau te tillen en de vacatures op onze website en via sociale media beter onder de aandacht te krijgen.

Juristen en dossierbeheerders
Meerdere collega’s van onze uitvoerende diensten hebben al bevestigd om op beeld te laten vastleggen wat hun job inhoudt: op de werf, in het labo of in de tekenzaal. Maar we zijn nog op zoek naar collega’s met een kantoorjob. Want ook juristen, beleidsmedewerkers en dossierbeheerders zijn profielen die we nodig hebben.

Heb jij interesse om net als collega’s Stephen en Anouk deel te nemen aan zo’n shoot? Wil jij een echte ambassadeur van ons departement worden? Stuur dan voor 1 februari 2021 een mail naar collega Nick Arys via nick.arys@mow.vlaanderen.be