Babyboom op de Stafdienst

MOWmag 11 - juli 2020in
MOW Mag

De laatste maanden is er heel wat uitbreiding op de 11de verdieping van het Ferrarisgebouw. Tijl Dendal, Arno Cnudde en Nick Arys zijn voor het eerst papa geworden en tonen trots hun schattige baby’s. Voor Lendert Putteman is het nog even spannend afwachten op het moment dat MOWmag in druk gaat...

Arno Cnudde
Baby: August
Geboren: 16 maart 2020
August is het eerste kindje van Arno.
Weetje: “Net voor de geboorte van August werd een eerste reeks beperkende coronamaatregelen aangekondigd. Toen we nog op de kraamafdeling verbleven, ging België in lockdown. August zal (tot grote ergernis) elk verjaardagsfeest opnieuw verhalen moeten aanhoren over zijn eerste weken in tijden van COVID-19 in dat speciale jaar 2020. Over de raambezoekjes, de mondmaskers, de traantjes van de oma’s toen ze hun kleinkind na vele weken voor de eerste keer konden vasthouden … én de vele extra tijd met ons drietjes.”

Tijl Dendal
Baby: Paul
Geboren: 21 februari 2020
Paul is het eerste kindje van Tijl.
Weetje: “Paul is een kosmopoliet. Hij heeft de Belgische, Franse en Zwitserse nationaliteit. In functie van het niveau dat hij haalt, zal hij dus nog kunnen kiezen voor welke nationale ploeg hij gaat voetballen.”

Nick Arys
Baby: Kaat
Geboren: 7 juni 2020
Kaat is het eerste kindje van Nick.
Weetje: “Door corona was er slechts beperkt bezoek mogelijk in de materniteit. Een goede zaak! Mijn vriendin Hermien kreeg zo de tijd om te recupereren en tegelijk konden we in alle rust ons kindje leren kennen.”

Lendert Putteman
Toekomstige papa
Baby: de naam is nog een geheim
Uitgerekende datum: 22 juli 2020
Weetje: De baby zal het tweede kindje van Lendert zijn. Roxane, zijn dochter uit een vorige relatie, is 10 jaar.